(28) Čaj KRRT

3,80 

Opis izdelka:

Naš čaj “KRRT” je eden naših najbolj priljubljenih čajev. Je tudi najbolj znana Ašičeva čajna mešanica, saj je Ašič o njej rad povedal, da kdor pije ta čaj, ne bo kmalu zbolel (“šel v krtovo deželo”).

Kratica KRRT stoji za koprivo, regrat, rman in trpotec, ki ima vsaka svoje zdravilne lastnosti in lahko pomaga pri marsikateri nevšečnosti. Kopriva prispeva k vitalnosti telesa, spodbuja dobro prekrvavitev ter pomaga pri obrambi telesa. Regrat ima prebiotično delovanje in prispeva k dobri prebavi. Prav tako se rman uporablja za lajšanje prebave, niža pa lahko tudi raven holesterola v krvi. Trpotec pomirja grlo, žrelo in glasilke ter pomaga vzdrževati dobro delovanje jeter in pomaga prebavi.

KRRT lahko pri nas dobite tudi v obliki kapljic (tinkture).

Priprava čaja:

Dve čajni žlički čajne mešanice prelijemo s 3 decilitri vrele vode. Pustimo pokrijemo 10 minut in nato precedimo. Večkrat na dan pijemo sveže pripravljen čaj, ki ga po želji obogatimo z žličko jabolčnega kisa.

Pitje čaja in uporaba izdelkov patra Ašiča niso nadomestek zdravljenja s predpisanimi zdravili!

Dodatne informacije:

Za podrobne informacije pokličite v samostansko podjetje Sitik d.o.o., Stična 17, tel.: 01 7877 065 , od ponedeljka do petka od 9. do 14. ure.

(28) Čaj KRRT