Novo: darilni paketi

Za vas smo pripravili nov izbor darilnih paketov, sestavljenih iz naravnih izdelkov Zeliščne lekarne patra Simona Ašiča. 

Posebnim ljudem radi poklonimo posebna darila. 

Ašičeva skodelica

Vzemite si trenutek zase in si polepšajte dan s skodelico zeliščne čajne mešanice KRRT (kopriva, regrat, rman, trpotec). Pater Simon Ašič je rad dejal: »Kdor uživa KRRT, ne bo šel tako kmalu v krtovo deželo«.

Dobrodošel, dojenček

Prihod dojenčka je edinstven dogodek za vso družino. Presenetite mamico in dojenčka z drobno pozornostjo. Mamica čaj bo pripomogel k močnejšemu nastajanju mleka, čaj za dojenčke BebeSit pa bo pomagal proti zoprnem napenjanju. Rmanovo mazilo je s svojim blagodejnim delovanjem odlična pomoč pri negi prsnih bradavic in občutljive dojenčkove ritke.

Paket “Očistimo telo”

Hiter življenjski ritem povzroča zastoje nezdravih snovi v telesu. Za čiščenje organizma in večanje naravne odpornosti svetujemo uživanje Čiste gline, Kapljic KRRT in Postnega čaja, izdelanih po recepturah patra Simona Ašiča. Čaj MetaSIT  hkrati dodatno pripomore k dobri prebavi in izboljšanju presnove, Domači čaj pa vas pomiri in osveži.

Poletno razvajanje

Poletje je pravi čas za več aktivnosti in raziskovanje narave. Čaj Pri telesnem naporu poveča prekrvavitev mišic in ugodno vpliva na celotno telo, Masažno olje z eteričnimi olji pomaga pri bolečih mišicah in daje občutek ugodja. Iz linije izdelkov patra Simona Ašiča si lahko za lepši dan pripravite še Čaj za osvežitev in Čaj za dobro počutje.

Razvajanje za vso družino

Naj bodo trenutki v krogu vaših najbližjih napolnjeni s toplino domačih čajev patra Simon Ašiča. Vzemite si čas za skupne trenutne ob skodelici čaja, ki vam bodo polepšali dan, za nego vaše kože pa poskrbite z blagodejnim ognjičevim mazilom.

Za sprostitev

Dnevi hitijo mimo nas vse hitreje, mi pa pozabljamo na pomembnost primerne sprostitve po naporih. Vzemite si čas zase in se pomirite s pomočjo blagodejnega baldrijana, čaja za pomiritev  in sprostitev (MirSIT) ter masaže z Masažnim oljem patra Simona Ašiča. Za boljši spanec priporočamo zvečer še skodelico čaja NočSIT.

Pri prehladu

Paket proti prehladu predstavlja pravo “prvo pomoč” naravnih pripomočkov proti prehladu.

Da bodo dnevi s prehladom lažje minili, uporabite Prsni čaj, čaj Nosopret in Lučnikov sirup, ki so izdelani po recepturah patra Simona Ašiča. Lučnikov sirup bo pomiril kašelj, Prsni čaj vam bo pomagal pri lažjem izkašljevanju, čaj Nosopret pa priporočamo pri težavah z zamašenim nosom in sinusi. Čaje lahko obogatite z medom in limono ter tako poskrbite za še hitrejšo pot do zdravja.

Praznična skodelica

Pater Simon Ašič je zaradi svoje preprostosti in izjemnega znanja o zdravilnih zeliščih prav gotovo velik vzor mnogim ljubiteljem zelišč še danes. Vzemite si trenutek zase in si polepšajte dan s skodelico izjemno okusnega božičnega čaja.

Praznični december

Hladni, praznični dnevi naj zadišijo ob vonjavah treh zeliščnih čajev iz zakladnice patra Simona Ašiča. Čaj si lahko shranite v lično oblikovano šatuljo.

Objavljeno: 31. maj 2024

Novo: darilni paketi